Hej allesammans Som ni alla säkert redan vet så meddelade regeringen igår att man från och med imorgon söndag inte tillåter samlingar som är större än 50 personer. Hur detta påverkar oss som förening under kommande veckor vet vi inte exakt. Dock så vet vi att det kommer att påverka träningar och matcher. Vi och Stockholms fotbollsförbund inväntar nya uppdateringar från folkhälsomyndigheten om hur idrott skall kunna bedrivas på ett säkert sätt.

Skall detta fungera så måste ni som är:

- Ledare: säkerställa att era lag följer restriktionerna och att ni informerar spelare, föräldrar och motståndare på ett korrekt sätt.

- Spelare/Föräldrar: Se till att ni tar del av klubbens och lagens information och att ni respekterar och följer dem.

- Föräldrar: Agera skjuts och support till era barn, men avstå från att stanna och titta på matcher eller träningar (om ni inte kör till bortamatcher)

  

Här och nu betyder det att:

  1. Söndagens och kommande matcher på mossen inte får lov att ha mer än 50 personer i publik, så här måste vi ledare hjälpas åt att informera våra lag och motståndarlag att vi inte vill ha publik på dessa matcher!! Endast skjutsande föräldrar.
  2. Träningar under veckan kan komma att behöva ställas in/justeras på kort varsel om riktlinjerna blir att det inte får befinna sig mer än 50 personer på anläggningen. Om vi kan hantera lagen som separata grupper så kan vi förhoppningsvis träna som planerat. 

 

Vårt mål från klubben är att våra aktiva skall ha möjlighet att träna och spela match i så hög utsträckning som möjligt. Men som läget ser ut just nu så behöver vi genomföra dessa med restriktioner och det kommer troligen att komma fler och mer omfattande restriktioner under de kommande veckorna.

För att vi skall kunna hålla igång verksamheten, så ligger det ett stort egenansvar hos alla ledare och spelare.

 

Att alltid tänka på i all vår verksamhet:

 

För uppdatering av rekommendationer:

 

Just nu är vi påväg in i våren och det är den härligaste tiden för fotboll, om vi hjälps åt så kommer alla våra barn och ungdomar ha möjlighet att spela boll i så stor utsträckning som det går.

 

Gemenskap-Glödje-Respekt

Styrelsen

Skogås-Trångsunds FF