Här är föreningens senaste uppdatering gällande träningar och matcher som gäller nu tillsvidare. Informationen har även mailats ut.

Hej allesammans,

På dagens styrelsemöte har beslut tagits att vi från och med nu den 25/3 kommer att följa Stockholms fotbolls förbund riktlinjer för träningar, matcher och cuper.

Detta innebär i dagsläget att vi tillåter klubbens lag att spela matcher och cuper (vi avråder från övernattnings cuper) som förberedelse inför kommande serie start. Alla aktiviteter skall ske utomhus.

Att tänka på i all vår verksamhet

OBS 1!!!
Klubbhuset (Cafe, Omklädningsrum och mötesrum) kommer även fortsättningsvis att hållas stängt då vi inte kan garantera hygienen i dessa utrymmen. Toaletterna på utsidan kommer att kunna öppnas upp.

OBS 2!!!
Riktlinjerna från Stockholms Fotbollsförbund uppdaterar sina riktlinjer dagligen, vilket gör att förändringar kan komma med kort varsel.

Kommer det förändringar som påverkar oss i klubben, så kommer detta att meddelas att till alla er ledare.

Läs gärna igenom förbundets rekommendationer och följ dem dagliga uppdateringarna. 

Via länken nedan hittar ni dagens uppdatering
http://www.stff.se/arkiv/2020/03/uppdatering-covid-191/

Seriespelet för våra lag kommer att starta från och med nästa vecka (för de äldre lagen, de yngre lagen börjar efter påsk), spelscheman finns på Stockholms fotbolls förbunds hemsida. 

Ni kan hitta alla klubbens lag via denna länk http://www.stff.se/foreningar/foreningsregister/?feid=7643

Nedan ser ni lite information om matchflyttar och WO

Matchflyttar
Matchflyttar godkänns bara förutsatt att båda lagen är överens och ny matchtid är inbokat så matchen genomförs innan den 15 juli. Matcher får inte flyttas fram utan att ha ett överenskommet och bokat speldatum innan den 15 juli. 

Specialregler för Seniorserier och kvalserier

Matchflyttar får göras fram till 4 april. Efter det godkänner vi bara matchflyttar förutsatt att båda lagen är överens och ny matchtid är inbokat så matchen genomförs innan den 15 juli. Matcher får inte flyttas fram utan att ha ett överenskommet och bokat speldatum innan den 15 juli.

Matchflyttar fram till 6/4 är kostnadsfria. 
Efter det gäller:

Mer än 8 dagar före berörd match: 300kr (senior serier), 200kr (Sanktan)
Mindre än 8 dagar före berörd match: 1100kr (senior serier), 600kr (Sanktan) 

WO
Stockholms fotbollsförbund har lättat på WO reglerna för denna säsong.

Om något av lagen inte vill spela så blir det WO utan avgift. Fler WO kan lämnas utan att bli utesluten ur serien. Om man inte har för avsikt att spela måste man meddela tre arbetsdagar innan utsatt matchtid för att vara säker på att slippa domaravgiften. Om inget lag vill spela döms matchen som dubbel WO.

Mvh
Styrelsen Skogås-Trångsunds FF