Sista helgen i september och första helgen i oktober ska vi rensa, städa ur, fixa och optimera våra förråd i och runt klubbhuset. Anmäl er nu ni som vill vara med och hjälpa till!

Vi i styrelsen har under en period gått igenom och tittat på hur vi på bästa sätt ska optimera våra förrådsutrymmen på Mossen. Idag är det rörigt och mycket gammalt material som inte används och vi vet att flera av er upplever det stökigt. Vi har även gemensamt material som inte idag kan utnyttjas på bästa sätt. Resultatet av vår inventering har utmynnat i ett projekt vi vill komma igång med så snart som möjligt… Förrådsprojektet!

Vi tänkte samla ihop så många som möjligt som vill hjälpa till med detta under två helger 30/9-1/10 & 7-8/10. Första helgen rensar vi. Slänger eller skänker material vi inte ska eller vill ha samt samlar ihop befintligt material, inventerar och placerar på rätt ställe. Då ser vi också över vad vi behöver köpa in för att utnyttja våra förrådsytor på bästa och mest optimal sätt.

Herrlaget spelar avgörande seriefinal mot Ösmo kl. 16.00 denna lördag 30/9 så vi jobbar med förråden tills kl.15.30 cirka. Sedan tar vi fram grillen så bjuder klubben alla förrådsfixare på något gott att äta och dricka, ser matchen tillsammans och hejar på dem att ta seriesegern och klivet upp i femman!

Helg två ”bygger” vi. Sätter upp hyllor etc. samt ser till att allt är på rätt plats och fördelar utrymmen.

Vi kommer skicka ut ett mail inom kort med en uppdragsbeskrivning och ritning till er alla så ni i förväg vet hur det är tänkt. Vårt mål är att de flesta lag förutom de lägsta åldrarna ska få en plats för sitt material och att allt träningsmaterial ska kunna användas av alla lag.

Om ni vill vara med och hjälpa till med detta, vilket ni såklart vill;)! Anmäl er till peter.g@skogas-trangsundsff.com. Har ni frågor eller synpunkter så maila Peter eller ring på 0701-710924.