Vi önskar alla de tjejer som väljer att flytta till Älvsjös verksamhet till nästa år ett stort lycka till med sin framtida utveckling. Ni är alla givetvis varmt välkomna tillbaks den dagen ni så önskar.

Det är nu helt klart att F00 nu förlägger sin verksamhet i Älvsjös regi nästa år istället. Givetvis tråkigt ur ett klubbperspektiv men samtidigt förståligt då vi som klubb har svårt att möta det behov som dessa tjejer behöver för sin fortsatta utveckling.

Ledarna kring laget har tidigt flaggat upp för detta alternativ diskuterats och vi har försökt vara lyhörda för detta men har helt enkelt inte kunna sy ihop en lösning inom den verksamhetsram vi i dagsläget har att hålla oss inom.

Problematiken har främst vilat på; Storlek på trupp, Ledarförsörjning och Förutsättningar till fortsatt utveckling utifrån tjejernas nivå och ambition. I och med sammanslagningen med Älvsjö så löser man den problematiken på ett bra sätt. Dessa lag har också samarbetat på ett utvecklande sätt senaste året och känner varandra väl.

Det finns på inget sätt några hard feelings från klubbens sida kring det som nu sker utan det har skötts på ett bra och konstruktivt sätt utifrån vårt perspektiv.

Vi önskar som sagt tjejerna och deras ledare lycka till och ni skall veta att dörren alltid står öppen att komma tillbaka den dagen som ni så önskar!

Finns det spelare kring laget som har funderingar på vad alternativet är i form av fortsatt spelande i Skogås-Trångsunds FF så kontaktar ni mig så sätter vi oss ner och kollar på alternativen. Viktigt att alla vet att vi givetvis skall ta hand om de som önskar det på bästa sätt också.

//Johan Vililingstam

P.S Givetvis behåller F00 träningstider på Mossen under oktober då de på alla sätt gjort rätt för sig kring detta. Är något oklart kring det så är ni välkomna att kontakta mig.