... hoppas att Ni alla mår fint!

Ojojoj vilket otroligt intensiv vår och sommar det har varit! Jag hoppas att allla fått mysa lite under sommaren.

Med facit i handen så kan jag ju bara säga att det varit ett hårt arbete att byta klädleverantör och jag skulle ljuga för Er om jag sa att jag är nöjd med utfallet. Dock verkar det som om alla tillslut har fått sina kläder och nya matchtröjor. Jag avser inte börja analysera vad som hände för det är väl så att det är bäst att blicka framåt. Dock vill jag påpeka till alla de lag som gjort beställnigar och fått sina kläder och inte betalat in till föreningen ... snälla försök få in pengarna för vi betalar inte IS förräns vi har pengarna från Er finns på kontot. Därav är vi sena med fakturor - jag vet också att alla fakturor kom efter Midsommar då de flesta var på semester.

Nästa tuffa uppgift kom då vi märkte att utmaningen att få in avgifterna var stor och det arbetet har pågått nu sen i april och då vi alla jobbar ideelt har det varit så tufft. Det är tråkigt då vår budget är lagd utifrån de medlemmar vi har och när de inte kommer in blir även ekonomin tuff för oss. Vi har en ny stabil ekonomigrupp - Tiwepil är fortfarande kassör och till sin hjälp har han Åsa Rydell, Lotta Salomonsson och Lena Gladh. Dessa fyra kommer nu att börja se över budget för nästa år. För mig personligen känns det otroligt tryggt med denna grupp med fyra riktigt kompetenta människor. Vi missar även en del LOK-stöd fortfarande och det kommer gruppen att ta tag i. Det ligger också i budgeten. De berörda kommer att bli kontaktade så att vi får in alla aktivitetsstöd för hösten.

Ekonomigruppen kommer att se över en hel del av våra rutiner och de kommer även se till att hålla Er informerade löpande under hösten.

Jag vill tacka alla ledare/tränare som kämpat med att få in avgifter och tröjbeställningar ... Tack!

Rent personligt så har jag hamnat i ett lustigt läge jobbmässigt ... vi öppnar snart vår fjärde restaurang och ytterligare en i pipeline så min tidigare rätt enkla jobbvardag har bytts ut mot långa dagar samt mycket helg och kvällsarbete. Detta har ju tyvärr gjort att jag knappt fått se någon fotboll iår, den tid jag lägger på föreningen går bara till det trista administrativa. Jag har nog mest sett vårt B-lag lira på onsdagkvällarna ... dessa killar spelar otroligt underhållande fotboll med Tharek i spetsen.

Jag har inte ens hunnit hälsa Anders Enström tillbaka efter ett litet uppehåll - Anders gör ett fanastiskt jobb tillsammans med Sälen med vårt A-lag som i dagsläget ligger sist i sin serie. Det hade varit ok om vi hade ett dåligt lag men dessa killar är så galet duktiga fotbollsspelare och fina människor så jag hoppas innerligt att det lossnar för dem nu. Jag har ju nöjet att ha några jobbandes hos mig och åh vad jag önskar att det vänder för dem nu.

Förra veckan hade "tjejsidan" ett möte på Mossen ... vill tacka för detta och jag hörde att flickor 05 skulle ficka med våra fina tjejer i 97,98,99 igår. Sådana saker värmer i hjärtat! Samarbetet på hela dam/flick sidan är fantastiskt just nu och det är något jag är mycket stolt över.

Vi har även en utvecklingsgrupp för PA nästa år vilket också är spännande, där våra egna spelare får möjlighet att visa att man skall ha en plats i PA nästa år.

Våra PA-killar har skött sig utmärkt och det har gått över förväntan!

A Ruz Johansson