Stämningen är hög på Mossen och vi rusar fram ... dags att stanna upp och reflektera och göra lite "bokslut" innan sommaren. Detta året är så mycket roligare för min egen del då jag nu har möjlighet att se lite mer fotboll. Senast igår var jag nere på Mossen och såg vårt B-lag fullkomligt krossa Tullinge med 22-2. Fick även chansen att prata med ledare för pojkar 01som stod i cafeet. De gjorde mig uppmärksam på en sak som jag nu tänker be Er alla att tänka lite på i framtiden. Innan Era lag skall in och starta träningen är det viktigt att de inte går in på planen och står vid sidan då det stör pågående träning. Jag tror att de flesta av oss känner igen detta och även varit med om det.

Jag får även ibland höra en del om att vårar ungdomar inte visar respekt för varandra eller för oss vuxna. Detta jobbade vi stenhårt med i våra äldre lag förra året och jag vill gärna ha sådan information för dessa samtal tar jag mer än gärna då bristande respekt är något som gör mig riktigt arg.

Vår fotbollsskola är i full gång och den senaste siffran jag hörde är att vi har 120 små söta ungar som springer runt på söndagarna.

Jag hade för avsikt att kalla in till informationsmöte innan sommaren men det börjar kännas lite tight om tid så det får bli direkt efter sommaren.

Den 12 juni är det skolavslutning och vi kommer att representera nere vid Sjöängen precis som förra året mellan 15-19. Det blir strafftävling på mig även detta året .... förra året såg jag ut som ett enda stort blåmärke efter denna dag men vad gör det när man får visa ungdomarna att även en "kärring" som jag kan agera målis =)) Vore fantastiskt om många av Er kan komma ner dit denna eftermiddag. Det är Ungdom 142 som arrangerar det hela. Ett ypperligt tillfälle att visa upp vår fina förening.

15 juni närmar sig också - då är det 20 år sedan Skogås och Trångsund blev ett! Själv spelade jag ju i IFK skogås i min ungdom och det var tuffa derbyn då vi mötte Trångsund. Hade någon sagt till mig då att vi idag skulle var en förening hade jag skrattat =)) Som det ser ut just nu så växer vår förening med många nygamla tillskott samt en del helt nya ansikten. Jag avser sammanställa antalet medlemmar inom kort och det skall bli kul att se hur många vi är idag.

Jag skulle också vilja uppmana Er alla att uppmana föräldrar, far och morföräldrar att bli medlemmar i vår förening till en summa av 100kr. Det går bra att lämna uppgifter via mail till kansliet så lägger vi in dem, går även bra på ett papper.

Avslutningsvis vill jag tacka alla fina goa föräldrar som jag har haft nöjet att träffa i cafeet under våren! Ni har gjort ett fantastiskt arbete! Tack!

Ses på Mossen,

A Ruz Johansson